Golfresa De Luxe från 12 598!
 
an image of a beach with the words impressive playa granada with the title

Hittills har vi ju faktiskt belönats med en ganska försiktig start på hösten med ganska milt och torrt väder. Det är ju till och med möjligt att fortfarande spela på hemmabanorna.


Men, inte för att vi vill verka pessimistiska, hösten kommer till sist med regn, höststormar och mörker. Sen kommer vintern med kallare väder, någon form av snö beroende på var man bor och ännu mer mörker. Vad hösten och vintern, bland annat, har gemensamt är stängda golfbanor.


Visst, man kan ställa sig i backen och åka skidor under vintern om man är lagd åt det hållet. Fast det är betydligt fler benbrott i skidbacken är vad det är på golfbanan. Vi vet vad vi väljer. Och som tur är skiner solen alltid någonstans och någonstans är greenerna alltid gröna. Jorden är ju, som golfbollen, rund.


Så varför inte åka på en golfresa där vädret är bättre och greenerna inte bara är gröna, utan dessutom spelbara? Tillexempel en golfresa De Luxe till golfparadiset Belek med Golfparadis? Du bor på Cornelia De Luxe Resort Hotel, ett kvalitetshotell för den golfande livsnjutaren, bara 5 minuter från banan med shuttle service. Här hittar du även stora pooler med vattenfall, jacuzzis, mysiga interiörer och ett högklassigt Spa om du vill och behöver ”rehabilitera” dig mellan rundorna.


Och det kanske kommer att behövas lite fokus på återhämtningen. Golfen spelar du nämligen OBEGRÄNSAT på Cornelia Clubs Faldo Course, designad av Mannen, Myten, Legenden och Mästaren Nick Faldo. Det är en 27-hålsbana Championship bana som har 3 olika 18-håls kombinationer: The King Course - 6,373 m Par 72, The Queen Course - 6,411 m Par 72 och The Prince Course - 6,324 m Par 72. Den anses av många spelare vara bland de 100 bästa banorna i Europa. Banan går runt tallskogar och designen använder sig av den naturligt sandiga Belek-terrängen för att skapa knepiga, men roliga utmaningar. Många av hålen är korta, så det är den smarta spelaren med precision som belönas, snarare än den som slår långt.


I Golfresan De Luxe ingår

 Direktflyg tur och retur från Stockholm/Köpenhamn/Göteborg

• 7 nätters boende i standard dubbelrum med All Inclusive ÄVEN PÅ GOLFKLUBBEN

• 20 kg golfbag och 20 kg bagage incheckat

• Transfer flygplats-hotell T&R – Till banan går shuttle från hotellet

• Obegränsad Golf på Cornelia Club – 5 starttider förbokade


Du får Golfresan De Luxe från 12 598 med avresa i januari

och från 12 998 med avresa i februari!


Vill du resa senare så kan du såklart göra det.

Då får du resan från 14 598 i mars

och i april från 16 298.

I avresorna i mars och april så ingår 4 greenfees.


Bokas via email [email protected]