Sanningen är att vintergolf kräver golfresa
 
an image of a beach with the words impressive playa granada with the title

Om vi hoppar över alla tjusiga formuleringar och tricks i försäljningshandboken och bara säger som det är – vill man spela golf i vinter och bor i Norden så får man allt lov att pallra sig iväg på en golfresa! Och golfresor är det vi på Golfparadis håller på med varje dag för att kunna erbjuda golfare i Norden prisvärda golfupplevelser av hög kvalitet.


Tillexempel till Costa del Sol och Impressive Playa Granada som ligger direkt vid stranden strax utanför orten Motril. Lite drygt en timma och en kvarts bilresa från Malagas flygplats ligger den 4-stjärniga resorten med rymliga rum och med egen balkong eller terrass. När vädret tillåter finns två utomhuspooler öppna, under den svalare delen av året finns en inomhuspool vid den fina SPA avdelningen.


Golfen spelar man på Los Moriscos där det första hålet på 18-hålsbanan också ligger vid Medelhavsstranden. Du har vackra vyer åt alla håll med Sierra Nevada som spektakulär bakgrund. En enkel och dynamisk design, breda fairways och en nästan platt bana gör att man kan slutföra golfrundan på ungefär 4 timmar. Banan är en medelsvår ”promenadbana”, tillräckligt utmanande för att underhålla dig, men inte så mycket att du inte kan njuta själv. Under de senaste 15 åren har banan fått flera nya tillägg, främst breddade fairways och nya vatten- och sandhinder för att öka komplexiteten.


Hit kan du resa med Golfparadis i mars från bara 13 998!

Då ingår:

Direktflyg från Stockholm till Malaga tur & retur

20 kg golfbag och 23 kg incheckat bagage

Transfer mellan flygplatsen och hotellet tur & retur. Banan ligger inom promenadavstånd.

7 nätter i standard-dubbelrum och All Inclusive

5*18-håls golf på los Moriscos golf klubb


Reser du hellre i april så är resan din för 14 498.


Helt enkelt en bra golfresa till en bra golfresort utan några konstigheter. Så skippa vinteruppehåll och vintertristess, följ med på en härlig golfvecka på Costa del Sol och håll swingen vid liv!


Bokas via email [email protected]